Våra utbildningar

På Kungsholmens Västra Gymnasium vill vi förbereda våra elever för högre studier och därför är det viktigt att redan på gymnasiet få närma sig universitetsvärlden.  Du får en särskild högskolebehörighet på samtliga utbildningar.
VI jobbar vi med synligt lärande. Pedagoger och skolledning jobbar aktivt med att du ska stärka ditt ansvar och inflytande i ditt egna lärande. Vi vill hjälpa och stödja dig att uppnå dina mål. Ditt lärande skall vara i centrum.

Pappersansökan tar cirka en vecka

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om vår skola och våra utbildningar finns det möjlighet att   titta på våra fina lokaler vid våra öppna hus i januari och april. Dessutom finns det under vårterminen möjlighet att komma och besöka oss och vara med under en dag.

Styrdokument

Skolans styrdokument utgör grunden på vilken verksamheten baseras.

Följ oss på andra webbplatser

• Skolan på Facebook

På skolans Facebooksida skriver vi om vad som händer i korridorerna, klassrummen och omgivningen runt omkring.

• Skolan på Youtube

På skolans Youtube-kanal kan du följa vårt arbete, se filmer av elever och lärare och få en bild av skolan.

Vår Instagram visar bilder av vad som händer på skolan, på lektioner och i korridoren. Följ oss gärna på kungsholmensvastragymnasium!