FN-skola

Kungsholmens Västra gymnasium är sedan 2017 en FN-skola och ”Kunskapande för framtiden i en globaliserad värld” är vår vision. Som elev får du möjlighet att engagera dig inom FN:s ungdomsföreningar och gå på utbildningar inom FN.

Det är din framtid som vi arbetar för och vi vill ge dig kunskap och verktyg du behöver i en värld som är under snabb förändring och med stora utmaningar. Hela skolan är FN-skola vilket betyder att alla program på skolan fokuserar undervisningen på de globala målen från Agenda 2030. Dessutom är biblioteket, administrationen och skolledningen också involverad i detta arbete.

Förutom att skolan präglas av en internationell profil uppmuntrar vi elever att engagera sig i globala frågor. Vi anordnar varje år FN rollspel och elever och lärare erbjuds intressanta föreläsningar om viktiga globala frågor.

FN-skola >