Öppet hus 26 januari

Tisdagen 26 januari slår vi upp digitala dörrar till vårt öppna hus. Med filmer och livesändningar berättar vi om våra program och om hur det är att gå här. Under kvällen är det också möjligt att ställa frågor till både elever och lärare.

Varmt välkommen till vårt digitala öppna hus tisdagen den 26 januari mellan klockan 18.00 och 20.10. Vi sänder våra programpresentationer live och du kommer även ha möjlighet att ställa dina frågor direkt till våra elever och lärare.

Om det av någon anledning skulle strula med tekniken under livesändningen kommer det finnas möjlighet att ta del av våra programpresentationer vid ett senare tillfälle. I vår YouTube-kanal hittar du redan nu flera inslag från tidigare sändningar.

Öppet hus via YouTube >

Program för livesändningarna

18.00 - 18.10 Skolledningen presenterar skolan.

18.15 - 18.30 Naturvetenskapsprogrammet med inriktning naturvetenskap, profil bioteknik.

18.35 - 19.00 Vård- och omsorgsprogrammet.

19.05 - 19.20 Ekonomiprogrammet, två inriktningar ekonomi och juridik.

19.25 - 19.40 Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning samhällsvetenskap, profil juridik.

19.45 - 20.00 Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning beteendevetenskap.

20.00 - 20.10 Avslutning.

Personlig kontakt

Vill du att någon av oss på skolan kontaktar dig under kvällen för att prata enskild går det bra. Fyll i intresseanmälan med namn och kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig.

Intresseanmälan >

Hörselanpassade klasser

Vill du att någon från Navet, som arbetar med stöd kring hörsel- och synnedsättning, tar kontakt med dig går det bra att fylla i intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan - hörselanpassade klasser >