Öppet hus 21 januari 2020

Lär känna oss på Kungsholmens västra gymnasium, KVG. Vi slår upp portarna kl. 18.00 och håller öppet fram till 19.30. Under kvällen kan du titta på våra nyrenoverade lokaler, träffa elever och lärare samt våra studie- och yrkesvägledare, elevhälsoteamet och rektorerna.

Program för kvällen

Allmän information om hela skolan presenteras av rektorerna för respektive program i aulan, K-huset, kl. 18.00. Lite senare på kvällen, kl. 19.00, ges samma information en gång till i biblioteket på plan 3 i K-huset. Där ryms inte lika många så vill du vara säker på att få plats är det bäst att börja kvällen i aulan.

Under hela kvällen är det möjligt att träffa våra elever och lärare i deras lektionssalar för att höra hur de arbetar. Där har du också möjlighet att fråga eleverna om vad en vanlig skoldag på KVG handlar om. Vi visar ett schema för hur en skolvecka kan se ut, poängplaner och vilka kursböcker som används[JA1] .

Vi kommer erbjuda fikaförsäljning som våra elever ansvarar för, i anslutning till aulan. Utanför aulan i finns det möjligt att träffa studie- och yrkesvägledarna, elevhälsoteamet och representanter från elevkåren och våra elevföreningar.

Det finns mycket att se så följ gärna med någon av våra elevguider som visar dig runt och gärna svarar på dina frågor och funderingar.

Hitta till oss

Kungsholmens västra gymnasium, Konradsbergsvägen 7B, K-huset. Närmaste tunnelbanestation är Thorildsplan och om du kommer med buss kliver du av vid Västerbroplan och fortsätter fram på Rålambsvägen i riktning mot Fredhäll.

Har du frågor

Tel: 08 – 508 380 80