Antal: 4

• Fotot visar Lena som är förstelärare i vård och omsorg.

Att vara förstelärare

Försteläraren fördjupar sig inom sitt ämnesområde och tillsammans med kollegorna utvecklas både undervisning och elevens lärmiljö. Ett arbete som garanterar att skolans undervisning vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

• Entrén till FGZ-husen, Kungsholmens västra gymnasium på Campus Konradsberg.

Öppettider på expeditionen

Måndag till fredag mellan 09.00 och 12.00 samt 13.00 och 15.00.

Däremellan går det bra att skicka e-post eller tala in ett meddelande på telefon, se kontaktuppgifterna nedan.

• Södertörns högskolas logga.

Lärarstudenter

Kungsholmens västra gymnasium är ett Centrum för professionsutveckling, CPU, och har därmed ett nära samarbete med Södertörns högskolas lärarutbildning. Som elev kommer du att alltså möta många lärarstudenter under din gymnasietid.

• FOLDING @ KVG

Skolan bidrar med kraft och engagemang

Kungsholmens västra gymnasium deltar i ett världsomspännande digitalt projekt lett av Stanford University. Det här är ett av flera bidrag som skolan deltar i tiden som nu råder. Insatsen har även uppmärksammats av Sveriges radio P4 Stockholm.