Socialt

Antal: 4

• Entrén till FGZ-husen, Kungsholmens västra gymnasium på Campus Konradsberg.

Om skolan

Med skolans vision Kunskapande för framtiden i en globaliserad värld vill vi se våra ungdomar växa med kunskaper för ett hållbart samhällsbyggande och ett livslångt lärande.

• Ungdomar håller tillsammans upp FN-flaggan.

FN-skola

Kungsholmens Västra gymnasium är sedan 2017 en FN-skola och ”Kunskapande för framtiden i en globaliserad värld” är vår vision. Som elev får du möjlighet att engagera dig inom FN:s ungdomsföreningar och gå på utbildningar inom FN.

• Elevkåren

Vår filosofi - man ska inte endast överleva sin skoltid, man ska leva den också!

• FOLDING @ KVG

Skolan bidrar med kraft och engagemang

Kungsholmens västra gymnasium deltar i ett världsomspännande digitalt projekt lett av Stanford University. Det här är ett av flera bidrag som skolan deltar i tiden som nu råder. Insatsen har även uppmärksammats av Sveriges radio P4 Stockholm.