Till innehåll på sidan

Studie- och yrkesvägledning

Antal: 11

 • Stora biblioteksfönstret på K-huset och visar vägen till KVG.

  När du vill börja hos oss

  Vill du byta till Kungsholmens västra gymnasium och gå i årskurs 2 eller 3? Du har möjlighet att ansöka om plats till läsåret 2021-2022. Läs mer om vilka kriterier som gäller. Intag görs i mån av plats.

  Kategorier:
 • Två elever pratar och skriver något i sina böcker utanför skolan.

  Samhällsvetenskapsprogrammet

  Är du intresserad av dina egna och andra människors relationer, beteenden, tankar och känslor? Vill du förstå hur vi skapar samhällen, kulturer och identiteter?

 • Studiehall

  Öppet hus 26 januari

  Tisdagen 26 januari slår vi upp digitala dörrar till vårt öppna hus. Med filmer och livesändningar berättar vi om våra program och om hur det är att gå här. Under kvällen är det också möjligt att ställa frågor till både elever och lärare.

  Kategorier:
 • Bilden visar en elev i arbete med dator och böcker.

  Ekonomiprogrammet

  Är du intresserad av ekonomi och hållbar utveckling? Då är ekonomiprogrammet på Kungsholmens västra gymnasium det rätta valet för dig! Du kan välja mellan inriktningarna ekonomi eller juridik.

  Kategorier:
 • Två elever experimenterar i en laborationssal.

  Naturvetenskapsprogrammet

  Gillar du att experimentera och lösa problem?  Är matematik och naturvetenskap dina favoritämnen? Då är Naturvetenskapsprogrammet det rätta valet för dig.

  Kategorier:
 • Vi finns på Gymnasiemässan digital, 19-21 november.

  Gymnasiemässan digital 2020

  I år genomförde vi gymnasiemässan digitalt mellan den 19:e och 21:a november. Vi sände live då men vi spelade också in filmer för att du ska kunna ta del av våra programpresentationer och ta en rundvandring i skolan. Välkommen!

  Kategorier:
 • Studie- och yrkesvägledning

  Studie- och yrkesvägledaren informerar och vägleder dig om behörighetskrav till högskoleutbildningar och möjliga yrkesval.