Våra utbildningar

På Kungsholmens Västra Gymnasium vill vi förbereda våra elever för högre studier och därför är det viktigt att redan på gymnasiet få närma sig universitetsvärlden.  Du får en särskild högskolebehörighet på samtliga utbildningar.
VI jobbar vi med synligt lärande. Pedagoger och skolledning jobbar aktivt med att du ska stärka ditt ansvar och inflytande i ditt egna lärande. Vi vill hjälpa och stödja dig att uppnå dina mål. Ditt lärande skall vara i centrum.

Följ oss på andra webbplatser

• Skolan på Facebook

På skolans Facebooksida skriver vi om vad som händer i korridorerna, klassrummen och omgivningen runt omkring.

Vår Instagram visar bilder av vad som händer på skolan, på lektioner och i korridoren. Följ oss gärna på kungsholmensvastragymnasium!